Talon uumenista.

Ravintolamme juuret yltävät rakennuksemme ja nimemme kautta aina 1800-luvun Ouluun. Vuoden 1882 Oulun palon jälkeen arkkitehtinä jo mainetta niittänyt Hugo Alexander Neuman suunnitteli kaupunkiin useita rakennuksia, myös meidän upean kivitalomme Rantakatu 4:ään. Hugon, merikapteenin pojan, omat juuret löytyvät niin ikään Oulusta: Oulu oli hänen synnyinkaupunkinsa.

MATTI & TOMMI & PETRI

Keittiössämme vaikuttavat herkullisesti nuoruuden into ja kokemuksen viisaus. Yhteistyön voit kokea itse elämyksessämme Illallinen keittiössä.

Keittiöpäällikkömme Matin tie taittuu paikasta a paikkaan b isänsä enon vanhalla pyörällä. Matti on juuri saanut restonomiopintonsa päätökseen.

Ravintoloitsijamme Tommi noudattaa elämässään kuuluisaa KKK-metodia kolmen poikansa kanssa: kuskaa, kustantaa ja kannustaa (harrastuksiin).

Keittiömme uusin vahvistus, Petri, on hakenut kokemusta Helsingin ravintoloista ja palannut kotikonnuilleen. Petrin harrastuksiin kuuluvat hyvän ruoan lisäksi pyöräily ja muu liikunta. Olemme iloisia saadessamme toivottaa Petrin tervetulleeksi Hugon tiimiin

SATU

Kun otat yhteyttä myyntipalveluumme, sinulle vastaa Satu, ravintolamme myynnin ja markkinoinnin hyväntuulinen monitoiminainen. Hän on tullut taloon jo v. 2006 mutta piipahtanut välillä toisaalla. Vapaalla Satu laulaa kuoron riveissä, hiihtää perinteistä sekä käy salilla ja jumpissa. Töihin hän kulkee meille oululaisille varsin tyypillisesti pyörällä.