Talon uumenista.

Ravintolamme juuret yltävät rakennuksemme ja nimemme kautta aina 1800-luvun Ouluun. Vuoden 1882 Oulun palon jälkeen arkkitehtinä jo mainetta niittänyt Hugo Alexander Neuman suunnitteli kaupunkiin useita rakennuksia, myös meidän upean kivitalomme Rantakatu 4:ään. Hugon, merikapteenin pojan, omat juuret löytyvät niin ikään Oulusta: Oulu oli hänen synnyinkaupunkinsa.

TOMMI & MATTI

Keittiössämme vaikuttavat herkullisesti nuoruuden into ja kokemuksen viisaus: nuorimman ja vanhimman kokin ikäero on parikymmentä vuotta. Yhteistyön voit kokea itse elämyksessämme Illallinen keittiössä. Vapaalla ravintoloitsijamme Tommi noudattaa kuuluisaa KKK-metodia kolmen poikansa kanssa: kuskaa, kustantaa ja kannustaa (harrastuksiin). Keittiöpäällikkömme Matin tie taittuu paikasta a paikkaan b isänsä enon vanhalla pyörällä. Aika kuluu myös Fanni-tytön ja restonomiopintojen parissa.

HANNU, LAURA & JUHA

Vasemmalla pyöräilevä hovimestarimme Hannu, jonka intohimoihin lukeutuvat viini, ruoka ja polkupyörät joka lähtöön. Keskellä Laura, palvelumme peruskallio, joka on asiakkaidemme iloksi palannut opiskeluiden jälkeen takaisin Hugoon. Lauran vapaa kuluu pienen Petra-tytön kanssa.  Oikealla Juha, Illan Isäntä, joka hoitaa yhtä lailla väitöskaronkat, tarjoilun Hugon salissa kuin akvaariot, joita hänelle on siunaantunut enemmän kuin kenkiä.

SATU

Kun otat yhteyttä myyntipalveluumme, sinulle vastaa Satu, ravintolamme myynnin ja markkinoinnin hyväntuulinen monitoiminainen. Hän on tullut taloon jo v. 2006 mutta piipahtanut välillä toisaalla. Vapaalla Satu laulaa kuoron riveissä, hiihtää perinteistä sekä käy salilla ja jumpissa. Töihin hän kulkee meille oululaisille varsin tyypillisesti pyörällä.