Talon uumenista.

Ravintolamme juuret yltävät rakennuksemme ja nimemme kautta aina 1800-luvun Ouluun. Vuoden 1882 Oulun palon jälkeen arkkitehtinä jo mainetta niittänyt Hugo Alexander Neuman suunnitteli kaupunkiin useita rakennuksia, myös meidän upean kivitalomme Rantakatu 4:ään. Hugon, merikapteenin pojan, omat juuret löytyvät niin ikään Oulusta: Oulu oli hänen synnyinkaupunkinsa.

TOMMI

Ravintoloitsijamme Tommi on luotsannut Hugoa ja sen keittiötä jo yli vuosikymmenen ajan. Tommin tie Hugoon on vienyt Keski-Euroopan ja Irlannin kautta. Tommin ruokafilosofiaa voisi luonnehtia loistavien raaka-aineiden ja erilaisten kypsennysmetodien liitoksi.

 

PETRI

Keittiöpäällikkömme Petri on hakenut kokemusta Helsingin huippuravintoloista ja palannut kotikonnuilleen. Petri on modernin ajan taitava ja monipuolinen keittiöpäällikkö, joka johtaa omalla esimerkillään ja positiivisuuden kautta. Petrin hymy hurmaa keittiössä ja salin puolella.

PAULIINA

Ravintolapäällikkömme Pauliina on kartuttanut laajan ammattitaitonsa ja asiakaspalvelukokemuksensa työskentelemällä useissa ravintoloissa niin Oulussa kuin muuallakin Suomessa. Pauliinasta on ihana tuottaa asiakkaille upeita elämyksiä, joita hän luo panostamalla myös pieniin yksityiskohtiin. Pauliina arvostaa laadukkaita viinejä ja kertoo niistä mielellään myös asiakkaille.

Äitiysvapaalla.