Hyvää viiniä kaikille.

Mitä saisi olla? Herkkyyttä, raikkautta ja aromaattisuutta vai kenties lasillinen tummanpuhuvaa valtameren rannikon vehreistä maisemista? Käy peremmälle, istahda alas ja nauti mieleistäsi – valkoista, punaista, roseeta, kuohuvaa tai makeaa.

Kuivasta makeaan.
Kevyestä täyteläiseen.

Hyllyssämme odottaa viinityyppien monipuolinen kirjo eri puolilta maailmaa. Listaamme on päässyt kaikkiaan satakunta viiniä: rakkaita klassikoita, pienempien tuottajien erikoisuuksia sekä kauden hurmaavia vierailijoita. Etsimme ja tutkimme koko ajan uusia upeita elämyksiä tarjolle Ouluun. Suosimme niitä, jotka on valmistettu maaperää kunnioittaen. Hinta-laatusuhteemme on erinomaisen ystävällinen.

Pöytävaraukset: Varaa pöytä täältä

KUOHUVAT RYPÄLEET JA MUITA AUSTRALIAN AROMEITA.

Syksyämme valostuttaa Australia, viininviljelyn mahtimaa, jossa heräillään parhaillaan uuteen kevääseen. Viinimaana Australia on vaihtelevien maisemien, juurevien tarinoiden ja rohkeiden aromien seikkailu. Tuotantoa muovaavat erityyppiset maaperät, kuumuus ja tekokastelu. Valitse paahteinen, mehevä vaniljainen tai vaikkapa viini, joka tuoksuu kuin mummon mustaherukkakiisseli. Huomaat nopeasti todeksi sen, mitä australialaisissa viininviljelijöissä arvostetaan: laatutietoisuutta ja kykyä vaistota ihmisten viinimakuja.

Tutustu VIINEIHIN. →

ESPANJAN VIINIEN TASTING 28.1.2020.

Seuraavan kerran meillä Hugossa maistellaan espanjalaisia viinejä. Maan vuosituhansia pitkä viininviljelyn historia tarjoaa paitsi upeita viinejä myös hienoja tarinoita. Tasting pidetään 28.1.2020. Palaamme asiaan lähempänä ajankohtaa!

Kysy lisää MYYNTIPALVELUSTAMME. →