Hyvää viiniä kaikille.

Mitä saisi olla? Herkkyyttä, raikkautta ja aromaattisuutta vai kenties lasillinen tummanpuhuvaa valtameren rannikon vehreistä maisemista? Käy peremmälle, istahda alas ja nauti mieleistäsi – valkoista, punaista, roseeta, kuohuvaa tai makeaa.

Kuivasta makeaan.
Kevyestä täyteläiseen.

Hyllyssämme odottaa viinityyppien monipuolinen kirjo eri puolilta maailmaa. Listaamme on päässyt kaikkiaan satakunta viiniä: rakkaita klassikoita, pienempien tuottajien erikoisuuksia sekä kauden hurmaavia vierailijoita. Etsimme ja tutkimme koko ajan uusia upeita elämyksiä tarjolle Ouluun. Suosimme niitä, jotka on valmistettu maaperää kunnioittaen. Hinta-laatusuhteemme on erinomaisen ystävällinen.

Pöytävaraukset: Varaa pöytä täältä

Hugon ulosmyyntiviinit

Poikkeuksellinen kevät 2020 teki meistä Take Away-ravintolan. Niinpä ravintoloitsijamme Tommi päätti hakea meille mietojen viinien ja alkoholijuomien vähittäismyyntiluvan. Meiltä voi ostaa laadukkaita mietoja viinejä, siidereitä ja oluita. (max. 5,5% alkoholia).

Tutustu VIINEIHIN. →

VENETO-TOSCANA TASTING 16.2. KLO 18

Maistelemme seuraavassa huipputastingissämme kolme Veneton alueen viiniä ja kaksi viiniä Toscanasta. Tällä kertaa kaikki maisteltavat viinit ovat punaisia.

Tastingissämme on viisi huippuviiniä ja pientä syötävää, hinta 60 €/hlö. Pääsemme maistelemaan seuraavat viinit :

o Amarone Classico Quintarelli 2011
o Brunello di Montalcino Poggio al Vento 2012
o Valpolicella Classico Superiore DOC 2012 Quintarelli
o Allegrini Fieramonte Amarone della Valpolicella 2012
o Toscana Rosso IGT ”Carnasciale” 2013

Osta tasting verkkokaupastamme

Huomioimme tilaisuudessa turvavälit ja otamme vain rajatun määrän osallistujia

Kysy lisää MYYNTIPALVELUSTAMME. →