Hyvää viiniä kaikille.

Mitä saisi olla? Herkkyyttä, raikkautta ja aromaattisuutta vai kenties lasillinen tummanpuhuvaa valtameren rannikon vehreistä maisemista? Käy peremmälle, istahda alas ja nauti mieleistäsi – valkoista, punaista, roseeta, kuohuvaa tai makeaa.

Kuivasta makeaan.
Kevyestä täyteläiseen.

Hyllyssämme odottaa viinityyppien monipuolinen kirjo eri puolilta maailmaa. Listaamme on päässyt kaikkiaan satakunta viiniä: rakkaita klassikoita, pienempien tuottajien erikoisuuksia sekä kauden hurmaavia vierailijoita. Etsimme ja tutkimme koko ajan uusia upeita elämyksiä tarjolle Ouluun. Suosimme niitä, jotka on valmistettu maaperää kunnioittaen. Hinta-laatusuhteemme on erinomaisen ystävällinen.

Pöytävaraukset: Varaa pöytä täältä

Itävalta, raikkaiden ja luonteikkaiden viinien maa

Itävaltalaiset viinit tunnetaan raikkaudestaan − maa onkin edelläkävijä globaalissa raikkaustrendissä, mikä parhaillaan valloittaa huippuravintoloiden viinilistoja New Yorkista Tokioon. Runsaan hapokkaat ja luonteikkaat viinit ovat ruokaystävällisiä. Itävaltalaiset viinit ovat ruokapöytien moniottelijoita ja sopivat niin modernin aasialaisen kuin klassisen eurooppalaisen ruoan kaveriksi. Erityisesti maan lippulaivaviiniä grüner veltlineriä ylistetään lähes loputtoman monipuolisena ruokaviininä.

Tutustu VIINEIHIN. →

USA:N VIINIEN TASTING 24.3.2020.

Seuraavan kerran meillä Hugossa maistellaan USA:n viinejä. Tasting pidetään ti 24.3.2020 klo 18. Palaamme asiaan lähempänä ajankohtaa!

Kysy lisää MYYNTIPALVELUSTAMME. →