Olet tässä: Etusivu · Tilaisuutesi · Elämykset ja kokoukset · Häät Hugossa

Kysy lisää myyntipalvelustamme 020 143 2200

Häät Hugossa

Haaveiletko tunnelmallisista häistä, hyvää ruokaa ja laadukkaita viinejä nauttien? Haluaisitko kutsua koolle kaikki rakkaat tai kenties nauttia juhlapäivästä pienellä, mutta sitäkin tärkeämmällä porukalla? Meillä Hugossa häiden järjestämiselle on monia mahdollisuuksia kolmessa kerroksessa.

Varaukset ja lisäkyselyt

myynti@ravintolahugo.fi
p. 020 1432 200

Ravintola Hugo

Palvelemme ympäri vuoden, joten meillä voit järjestää tunnelmalliset häät syksyllä, lämpimät talvihäät tai kuplivat kesähäät.

Upea juhlasalimme Gloria sopii erinomaisesti hääjuhliin, tarjoten juhlille hienon ja tunnelmallisen miljöön. Pöytäryhmät voidaan asetella yhtenäispöydäksi tai useammaksi erilliseksi pöydäksi, toiveidenne mukaan. Pöytämuotoa vaihtamalla tilaan sopii nauttimaan juhlista maksimissaan 32 henkeä.

 

 

Pienempi juhlasalimme Greta tarjoaa viihtyisät tilat pienemmälle perhejuhlalle. Tilaan mahtuu pöytäryhmästä riippuen 20 henkeä juhlimaan. Yläkerran juhlasaleja palvelee Hugon lisäksi samassa kerroksessa sijaitseva baari.

Viinikellarimme tarjoaa myös upeat puitteet ihanille, pienille juhlille! Nimensä mukaan kellarissa sijaitseva, yli sata vuotta vanha tila viehättää ainutlaatuisella tunnelmallaan. Hugon kellarissa pienistä häistä pääsee nauttimaan maksimissaan 12 henkeä.

Myös kaunis ja avara ravintolasalimme on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Sali sijaitsee katutasossa ja sen ikkunoista avautuu näköala aittojen reunustamalle Rantakadulle ja merelle päin. Ravintolasalimme yhteydessä on kaksi pienempää kabinettia, jotka on myös mahdollista yhdistää juhlatilaisuuteen. Kokonaisuudessaan alakerran ravintolasalissamme mahtuu juhlista nauttimaan 82 henkeä.

Laadukkaista raaka-aineista, vahvalla ammattitaidolla valmistetut menukokonaisuutemme takaavat nautinnolliset juhlat, jotka kruunaa tarkoin valitut viini- ja juomalistamme herkut! Hääjuhlan ruokailun järjestämme toiveidenne mukaan, meillä voitte nauttia pitkän tai lyhyemmän menukokonaisuuden. Viinilistallamme suosimme viinejä, jotka on valmistettu maaperää kunnioittaen. Listaltamme löytyy rakkaita klassikoita, pienempien tuottajien erikoisuuksia sekä kauden hurmaavia vierailijoita. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat alkoholittomat juomat. Annamme mielellämme juomasuositukset läpi juhlan!

Lisätietoja juhlasaleista ja tiloistamme löydät Juhla- ja kokoustilat  -osiosta.

Myyntipalvelumme auttaa mielellään räätälöimään juuri teille sopivan tilaisuuden.
Ota yhteyttä, niin järjestetään yhdessä ikimuistoiset häät!

Varaukset ja lisäkyselyt

myynti@ravintolahugo.fi
p. 020 1432 200