Hyvää ruokaa Oulussa –

mitä tänään syötäisiin.

RAVINTOLA AVOINNA TI–TO 17–22 (keittiö 17-21), PE–LA 16–24 (keittiö 17-22)

Ainutlaatuinen hehku.

Mitä tarvitaan hyvään ruokaan? Tirisevä pannu ja puuhiiligrillin ainutlaatuinen hehku. Itse säilömämme aromit ja ainekset. Loraus viiniä, persiljan vihreä tuoksu ja rakkaus.

Paluu juurille.

Keittiömme loihtii hyvää lihasta, kalasta ja kasviksista raaka-ainelähtöisesti. Tarjolla on erinomaista ruokaa kaudelle ominaisista aineksista, jotka saamme läheltä meitä järkevästi ja vastuullisesti. Pysyvien menujen ja reseptien sijaan kokeilemme, yllätämme ja ihastutamme. Kunnioitamme perinteisiä valmistustapoja niin, että aina syntyy jotain uutta ja erilaista.