Tilausehdot

Tilaus- ja noutoehdot koskevat osoitteessa www.ravintolahugo.fi/kauppa tehtyjä verkkokauppaostoksia. Ehdot ovat voimassa 31.10.2020 lähtien. Ehtoja sovelletaan ravintola Hugon ja sen verkkokauppa-asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa.

Verkkokauppa

Ravintola Hugo (235067-4) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät seuraavat arvonlisäverot: ruoka 14 %, alkoholijuomat 24 % ja lahjakortit 0 %. Ravintola Hugo pidättää oikeuden kaikkien hintojen muutoksiin.

Tiedot verkkokaupassa

Pyrimme olemaan tarkkoja ja esittämään kaikki sivustolla näkyvät tiedot niin hyvin kuin mahdollista. Osa ruokakuvista on kuitenkin suuntaa-antavia eivätkä välttämättä vastaa tarkalleen tilattavissa olevia annoksia. Teemme ruokaa raaka-ainelähtöisesti ja suosimme lähialueen tarjontaa: tarjontamme muuntuu raaka-aineiden mukaan. Tuotteen sanallinen avaus on aina kuitenkin päivitetty.

Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen tai muuttamiseen mahdollisten hintavirheiden vuoksi.

Tilaaminen

Tilaat tuotteet ravintola Hugon verkkokaupasta osoitteesta www.ravintolahugo.fi/kauppa. Valitset ensimmäisenä tuotteen ja sen kappalemäärän. Sen jälkeen lisäät tuotteen ostoskoriin. Lisäyksen jälkeen voit joko jatkaa ostoksien tekemistä tai siirtyä kassalle maksamaan ostokset.

Lahjakortit

Hugon verkkokaupasta voi ostaa myös lahjakortteja. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä paikan päällä ravintola Hugossa. Jos haluat käyttää lahjakorttia maksuvälineenä Hugon verkkokaupassa, ole hyvä ja ota ensin yhteyttä myyntipalveluumme. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Kirjautuminen

Ostaminen Hugon verkkokaupasta ei vaadi kirjautumista. Kirjautuminen kuitenkin helpottaa asiointiasi. Kirjautuneena voit tarkastella tilauksiasi, hallinnoida toimitus- ja laskutusosoitteita sekä muokata tilin tietoja. Kirjautuneena sinulla on myös mahdollisuus nähdä lahjakorttisi saldo, jos olet ostanut lahjakortin verkkokaupan kautta.

Maksaminen

Maksat tuotteet verkkokaupan kassalla, jossa täytät myös vaaditut tiedot. Sähköpostiosoitteesi tarvitsemme tilaus- ja maksuvahvistuksia sekä lahjakortin toimitusta varten. Käsittelemme kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. Lue lisää ravintola Hugon rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.

Maksunvälittäjä

Maksunvälittäjänämme toimii suomalainen Paytrail. Palvelun käyttö ei vaadi kirjautumista (ks. lisää kohdasta “Kirjautuminen”), rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi, minkä jälkeen sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu: kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Maksutavat

• Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
• Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard
• Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Lisäksi saat maksusta erillisen maksuvahvistusviestin.

Tilauksen peruminen tai muuttaminen

Pyydämme tarkastamaan tilauksen huolellisesti ennen maksua. Maksun jälkeen tilausta ei ole mahdollista perua tai muuttaa.

Vaihto ja palautus

Tilauksilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.