Viiniä, ystäviä ja hyvää ruokaa.

Hugo on viinien kruunaama rennon rouhea viinibaari ja ravintola, jonka keittiössä paikalliset raaka-aineet sanovat käsipäivää maailman mauille. Tee Hugosta olohuoneesi, ystäviesi tapaamispaikka ja viikonloppusi kohokohta. Se hetki, jolle nostaa lasi hyvästä syystä tai pelkästä olemisen keveydestä.

Rantakatu 4, 90100 Oulu

Pöytävaraukset 020 143 2200 tai täytä pöytävarauslomake

HUGON TAKE AWAY MENUT NYT MYYNNISSÄ!

Take away Hugo.

Hugon ihania ruokia saa nyt take awaynä. Saatavilla on sekä lounasvaihtoehdot että viikoittain vaihtuva kolmen ruokalajin menu joko kala- tai lihapääruoalla. Näissä menuissa pääraaka-aine toimitetetaan raakana, jolloin kypsennys jää asiakkaalle. Lisäksi tarjolla on pääsiäisen ihana karitsanniska. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa. Nouto Hugosta.

Take away listamme. →

Viinin aika.

Nauti eloisaa valkoista, täyteläistä punaista tai vaikkapa hersyvää roseeta. Runsas ja monivivahteinen viinitarjontamme vie sinut eri puolille maailmaa, tarinoiden juurille ja köynnöksistä vihreille rinteille. Juoman kaveriksi tarjoamme pöytään pientä suolaista.

LASILLINEN VAI PULLOLLINEN? TUTUSTU VIINEIHIMME. →

ILLALLINEN KEITTIÖSSÄ.

Koe hyvän ruuan lisäksi keittiön hektinen tunnelma, kulinaristinen luovuus ja omalaatuinen huumori. Illallinen keittiössä on kirjaimellisesti illallinen sinulle ja ystävillesi ruuanlaiton aitiopaikalla, herkullinen elämys, jota isännöi keittiön väki.

Tule illallisvieraaksi keittiöön. →

Suljemme Hugon 26.3. koronapandemian vuoksi,
Take Away-palvelumme palvelee

– palvelemme asiakkaita Take Away-ruokia tarjoamalla
– tee tilaus take away:stä joko verkkokauppaamme, myyntipalveluumme tai soittamalla p.020 1432 200
– lounastilaukset klo 11 mennessä, nouto klo 12-14 (ma-pe)
– kolmen ruokalajin tilaukset pyydämme klo 14 mennessä nouto klo 16-18 (ti-la)
– maksu onnistuu myös paikanpäällä

Olemme pidentäneet poikkeusaikana umpeutuvien lahjakorttiemme voimassaoloaikaa vuoden loppuun saakka. (tämä ei koske Elämyslahjoilta hankittuja lahjakortteja, niiden voimassaolo pitää sopia info@elamyslahjat osoitteessa)

Myyntipalvelu palveluksessasi. →

Ladataan...

”Tämä ravintola on meille uusi seikkailu, jonka pääosassa ovat aina asiakkaamme. Uuden paikkamme suunnittelua ovat ohjanneet niin kokemus kuin kokeilunhalu. Osoite on monelle vanha tuttu, samoin ravintolamme nimi. Uudistuksen myötä emme myöskään ole luopuneet hyvästä palvelustamme. Tervetuloa syömään hyvin tai vain nauttimaan hyvistä viineistä.”

Tommi Tuhkanen, ravintoloitsija