Makuja kauden mukaan

Vuodenajat maistuvat laadukkaassa tarjonnassamme.

Kevään ja kesän tuoreet oman maan maut ja veden antimet, syksyn raikkaat marjat, sienet sekä riista tarjoavat kokemisen arvoisia elämyksiä. Talven pimeys täydentää tarjontaamme tuomalla tullessaan tummempia makuja, jotka houkutellaan esiin pidemmillä kypsennyksillä ja erilaisilla mausteilla. Jokainen kuukausi ja vuodenaika tuo jotain uutta keittiömme työlaudoille, korostaen pohjoisuutta henkiviä makujamme.

Tutustu menuihimme

Tuoreus, raikkaus
ja pohjoisen kirkkaus

Kalat, etenkin kotoisat sisävesikalat ja äyriäiset ovat arvostettuja raaka-aineita joita vaalimme. Lihan ystäville tarjoamme niin ikään parasta laatua ja monenlaisia vaihtoehtoja. Marjat, sienet ja kasvikset tuovat sävyjä, jotka täydentävät pohjoisuutta henkiviä kirkkaita makujamme.

Hankimme käyttämämme raaka-aineet kätevästi naapurissa sijaitsevasta kauppahallista ja lähitoimittajiltamme – aina tuoreena.

IHMISET JA KEITTIÖ

Syvä kunnioitus ja rakkaus ruokaan huokuu ravintoloitsija Tommi Tuhkasen ja keittiöpäällikkö Matti Holman luotsaamassa keittiössämme. Vuosien aikana maailmalta kertynyt kokemus ja ammattitaito tarjosivat herkulliset eväät Ravintola Hugon perustamiseen. Ravintola Hugo syntyi ideasta tarjota pohjoisen makuja ranskalaisen keittiön vivahteilla.

Hugon keittiössä annokset syntyvät perinteisenä käsityönä moderneja valmistustapoja hyödyntäen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinut Hugon makujen maailmaan ja auttaa valitsemaan sopivimmat yhdistelmät ruokien ja juomien välillä.

Ravintola Hugo tarjoaa mukavan rennon illanvietto- ja tapahtumapaikan hyvästä ruuasta pitäville nautiskelijoille.

RAVINTOLA MEREN ÄÄRELLÄ

Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta ystäviesi seurassa. Hugon ravintolasaliin mahtuu suurempikin porukka. Voit myös varata käyttöösi Vekkuli- tai Salonkikabinetin sekä kellarikerroksessa sijaitsevan tunnelmallisen viinikellarin.

Tutustu tiloihin Varaa pöytä